Ertuğrul Gazi Anaokulu
BEREKETLER MAH. 10169 SK. NO 74 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ

VİZYON

Okul öncesi eğitim ilkeleri ışığında, sevgi temelinde milli ve manevi değerlere sahip çıkan, aynı zamanda bilimsel düşünebilen dengeli bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Anaokulu olarak faaliyete başladığımız 2020 yılı Eylül ayı,ndan itibaren 36-72 ay arası çocukları fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak ve yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma gibi davranışları kazandırarak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen hoşgörülü bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Normal Eğitim

09.00-14.00

Denizli otogarına 8.7 km uzaklıktadır.

Okulumuzda yerel ve kurum bazında birçok proje yürütülmektedir.